Pozitív szemlélet alappillérei a gyermeknevelésben 10 részes e-mail tanfolyam

Ha szülőként kételyek gyötörnek, hogy jó anya vagy-e, biztosan jól csinálod-e…

Ha nem akarod elkényeztetni, de veszekedni sem szeretnél állandóan…

Ha tudod, hogy a büntetős és jutalmazós módszer nem a legcélravezetőbb, de nincs más eszköz a kezedben…

akkor a Pozitív szemlélet alappillérei tanfolyam NEKED VALÓ!

Egy olyan szemlélet mellett, mely segít harmonikus és kiegyensúlyozott légkört teremteni a családban, ezekre a kérdésekre is választ kapsz és megtanulhatod, hogyan lehetsz hosszútávon is úrrá a hasonló helyzeteken.

Az árazásnál is fontos szempontnak tartottam, hogy ne legyen megterhelő a családi kasszára, így remélem sok változásra vágyó, kedves édesanyához eljuthat!

Ha szeretnéd elvégezni a tanfolyamot, itt vásárolhatod meg:

Hogy is néz ki a tanfolyam?

A tanfolyam 10 leckéből áll, melyet 2 naponta kapsz meg e-mailben. Az e-mailekből pdf formában érheted el a leckéket. 10 nagyon fontos témát dolgoz fel, ami elengedhetetlenül fontos, hogy kialakíthassuk gyermekünknek azt a harmonikus, kiegyensúlyozott családi légkört, melyben egészséges énképe, önbizalma, motivációja, értékrendje alakulhat ki. Itt láthatod kérdésekbe öntve, milyen témákról tanulhatsz a tanfolyam során:

⇒  Mit jelent a kisfiúknál a fiús viselkedés? Mi alakítja így? Mire kell figyelni az esetükben?

⇒  Mit jelent a kislányoknál a lányos viselkedés? Mi alakítja ki? Hogyan érdemes hozzájuk viszonyulni? Mire kell figyelni a nevelés során?

⇒  Miért fontos, hogy nyitott légy gyermeked felé? Mit tanulhatsz abból, ha megismered az Ő gondolkodását? Miben segít ez Neked a továbbiakban?

⇒  Mi az a feltétel nélküli szeretet? Hogyan tudjuk gyermekünknek maradéktalanul megadni? Miért is fontos ez annyira?

⇒  Hogyan taníthatod magad és a gyermeked? Miért is fontos, hogy mi is fejlődjünk?

⇒  Konfliktuskezelés alapfokon: Mi az a konfliktus? Hogyan kezelhetjük úgy, hogy mindenki nyertesként jöjjön ki belőle? Itt két startégiát is megmutatok, ami kellő gyakorlással az életetek részévé is válhat.

⇒  Hogyan tudhatod meg, milyen példát mutatsz gyermekednek? Hogyan is alakult ki bennünk, hogy milyen szülők vagyunk? Hogyan ismerhetjük fel magunkban a fejlesztendő részeket? Milyen szülőtípusok vannak és mire kellene törekednünk?

⇒  Rugalmas személyiség kialakulása. Mi is ez pontosan? Miért fontos, hogy mi is rugalmasan tudjuk kezelni az élet adta helyzeteket? Hogyan alakíthatjuk ki magunkban?

⇒  A kudarcélmények szükségessége. Miért fontos, hogy kudarcok érjék a gyerekeket és persze minket is? Mit tanulhatunk belőle? Hogyan használhatjuk fel ezt a tudást az életünk bármely területén?

⇒  A dicséret művészete. Miért nem mindegy, hogy hogyan dicsérjük a gyermekünket? Mivel ronthatjuk el és mi az, ami konstruktívan hat rájuk?

A 10 részes tanfolyam ára mindössze bruttó 1990 Ft, melyet kártyával és átutalással is kiegyenlíthetsz!

Ki is a szerző?

Gyalog Hortenzia vagyok :)

Gyalog Hortenzia vagyok, szülő, gyermek coach.

Sokszor megfogadtam korábbi életemben is, hogy gyermekeimnek mindent megadok, amit csak egy szülő megadhat, hogy sokkal jobb gyermekkoruk legyen, mint amilyen az enyém volt.

De mit takar az a minden? Megvehetnénk nekik bármit, amit csak meglátnak, de az, vélekedésem szerint a semmivel egyenlő, sőt…

A minden, számomra azt jelenti, hogy olyan családi környezetet teremtünk nekik, amiben boldog és kiegyensúlyozott gyermekekként nőhetnek fel. Megtanulhatják kezelni a különböző érzéseiket, a konfliktus helyzetekben rugalmasan képesek reagálni. Megtanulhatják, hogy a kudarc valójában egy új lehetőség, hogy valaminek újra nekiláthassanak a kudarcból tanulva, nagyobb tudás birtokában, és még sorolhatnám…

Igen ám, de ezt hogyan lehet megtanítani nekik, ha még én sem tudom? – jött magamban a kérdés. Mindent megpróbáltam, amit csak az akkori tudásommal ki tudtam találni, de egyre keservesebb volt a helyzet. A nagyobbik gyerkőcöm szófogadatlan volt, a kisebbik 9 hónapos koráig nem aludta végig az éjszakát. Állandóan feszült voltam és már sokszor kiabáltam is tehetetlenségemben. Soha nem volt jó kedvem, mindig mindenkit hibáztattam azért, hogy mennyire rosszul érzem magam a bőrömben. Ismerős némelyik helyzet?

Elkezdtem figyelni, mikor hogyan reagálok és egy idő után jött a felismerés, ugyanez a viselkedés ismerős, már láttam valahol… gyerekkorom emlékképei ugrottak be… JAJJ NEE!!! Engem is így neveltek.

Elkezdtem kutatni, hogyan lehetnék másmilyen!

Gyermekként szüleinktől tanuljuk meg, milyen helyzetben, hogyan “kell” viselkedni. Ezért van az, hogy akaratlanul is ezek a minták jönnek elő, mikor mi kerülünk felnőttként hasonló helyzetekbe. 

 

Hiszem, hogy egy szülő számára is az a legnagyobb öröm, mikor látja, hogy gyermeke bármilyen helyzetben megállja a helyét és boldogan halad a saját jövője felé.

 

Ezért tekintem hivatásomnak, hogy minél több gyermeknek és szüleiknek segíthessek, hogy harmonikus, boldog környezetben élhessenek és jól érezzék magukat a bőrükben.

 
Ez okból készítettem el ezt a tanfolyamot is, hogy elérhető áron ismerhessétek meg azokat a szempontokat, pilléreket, amelyek elengedhetetlenek a kiegyensúlyozott gyermekélet megteremtéséhez a családban.

A tanfolyam ára bruttó 1990 Ft, amit bankkártyával és utalással is kiegyenlíthetsz.

 
Az árazásnál fontos szempontnak tartottam, hogy ne legyen megterhelő a családi kasszára, így remélem sok változásra vágyó, kedves édesanyához eljuthat!

 
Ha szeretnéd elvégezni a tanfolyamot, itt vásárolhatod meg: