BOLDOG GYEREK, BOLDOG SZÜLŐK! TE IS EZT SZERETNÉD!

Kiegyensúlyozott, harmonikus családi életet, ahol a szülő szava is számít, a gyerek mégis boldog!

PSZA - fehér - fb borító
  • Szülőként kételyek gyötörnek, hogy jó anya vagy-e, biztosan jól csinálod-e…
  • Nem akarod elkényeztetni, de veszekedni sem szeretnél állandóan…
  • Tudod, hogy a büntetős és jutalmazós módszer nem a legcélravezetőbb, de nincs más eszköz a kezedben…

AKKOR LÉPJ! Tegyél azért, hogy jobb legyen!

Most egy mozijegy áráért olyan tudást kapsz a kezedbe, ami megváltoztathatja az életed, HA TE IS AKAROD!!!

A 20. nap végére tisztábban fogsz látni, hogyan tudod kialakítani a kapcsolatod gyermeke(i)ddel és boldogabb életet élhettek együtt. Veszekedés, kényszerérzet és bűntudat nélküli élet vár rád!

Mindössze 1990 Ft-ba kerül a 10 részes online tanfolyam!

A tanfolyamot úgy állítottam össze, hogy napi 10-15 perc alatt fel lehessen dolgozni. Ezt még a legelfoglaltabb anyuka is be tudja illeszteni a napirendjébe. A 20 nap alatt gyakorlatias, azonnal használható módszereket is bemutatok, amit akár azonnal el is tudsz kezdeni használni. Annyira hiszek benne, hogy ez hasznos lesz a Számodra, hogy 100% pénz visszafizetési garanciát vállalok rá. Kérd a tanfolyamot a gombra kattintva, és kezdjünk bele minél előbb.

Vélemény a tanfolyamról

"Nekem volt szerencsém az elsők közt megrendelni a 10 részes tanfolyamot és azt kell mondjam, hogy nekem hatalmas segítség volt! Végre összeállt a kirakósnak az összes eleme! Sikerült olyan összefüggéseket megértenem a gyerekeim a saját és a szüleim viselkedésére vonatkozóan ami segített abban, hogy jobb emberré és szülővé váljak! Mindenkinek szívből ajánlom ezt a fantasztikus 10 részes részben, önismereti kurzust! A gyerekeimmel 180 fokot fordult a kapcsolatom annak köszönhetően, hogy megismertem az ő viselkedésüket és a mögötte rejlő valódi szükségleteiket és a saját szükségleteimet is úgy tudom kommunikálni feléjük, hogy a valódi mondanivalómat meg is hallják!"
Balog Tímea
három kiskamasz édesanyja

Hogy is néz ki a tanfolyam?

A tanfolyam 10 leckéből áll, melyet 2 naponta kapsz meg e-mailben. Az e-mailekből pdf formában érheted el a leckéket. 10 nagyon fontos témát dolgoz fel, ami elengedhetetlen, hogy kialakíthassuk gyermekünknek és persze magunknak is azt a harmonikus, kiegyensúlyozott családi légkört, melyben egészséges énképe, önbizalma, motivációja, értékrendje alakulhat ki. Itt láthatod kérdésekbe öntve, milyen témákról tanulhatsz a tanfolyam során:

⇒  Mit jelent a kisfiúknál a fiús viselkedés? Mi alakítja így? Mire kell figyelni az esetükben?

⇒  Mit jelent a kislányoknál a lányos viselkedés? Mi alakítja ki? Hogyan érdemes hozzájuk viszonyulni? Mire kell figyelni a nevelés során? 

⇒  Miért fontos, hogy nyitott légy gyermeked felé? Mit tanulhatsz abból, ha megismered az Ő gondolkodását? Miben segít ez Neked a továbbiakban?

⇒  Mi az a feltétel nélküli szeretet? Hogyan tudjuk gyermekünknek maradéktalanul megadni? Miért is fontos ez annyira?

⇒  Hogyan taníthatod magad és a gyermeked? Miért is fontos, hogy mi is fejlődjünk?

⇒  Konfliktuskezelés alapfokon: Mi az a konfliktus? Hogyan kezelhetjük úgy, hogy mindenki nyertesként jöjjön ki belőle? Itt két startégiát is megmutatok, ami kellő gyakorlással az életetek részévé is válhat.

⇒  Hogyan tudhatod meg, milyen példát mutatsz gyermekednek? Hogyan is alakult ki bennünk, hogy milyen szülők vagyunk? Hogyan ismerhetjük fel magunkban a fejlesztendő részeket? Milyen szülőtípusok vannak és mire kellene törekednünk?

⇒  Rugalmas személyiség kialakulása. Mi is ez pontosan? Miért fontos, hogy mi is rugalmasan tudjuk kezelni az élet adta helyzeteket? Hogyan alakíthatjuk ki magunkban?

⇒  A kudarcélmények szükségessége. Miért fontos, hogy kudarcok érjék a gyerekeket és persze minket is? Mit tanulhatunk belőle? Hogyan használhatjuk fel ezt a tudást az életünk bármely területén?

⇒  A dicséret művészete. Miért nem mindegy, hogy hogyan dicsérjük a gyermekünket? Mivel ronthatjuk el és mi az, ami konstruktívan hat rájuk?

A 10 részes tanfolyam ára mindössze 1990 Ft, melyet kártyával és átutalással is kiegyenlíthetsz!

Kattints a gombra és kérd a tanfolyamot MOST, hogy mielőbb élvezhesd a pozitív változásokat az életetekben!

100% pénz visszafizetési garancia!

Amennyiben nem adott számodra értéket a tanfolyam, kérlek jelezd és visszafizetem a vételárat.

Így vesztenivalód nincs! Kérd a tanfolyamot most!