fbpx

Üdvözöllek!

Itt megtalálhatod szolgáltatásaimat, lejjebb pedig kedvezményes csomagajánlataimat is.

Fontos! Ha új vagy és az első alkalomra jelentkezel, bármelyik szolgáltatásomat is választod az első online beszélgetésünk INGYENES és 15-20 percet vesz igénybe. Ez alkalommal megismerem elakadásod részleteit, amivel felkerestél és átbeszéljük a későbbi közös munkánk menetét. Ez általában közvetlenül az első konzultáció előtt szokott megtörténni (ennyivel hosszabb ideig tart majd az első konzultáció). A coaching menetéről részletesebben a Mi is a coaching? oldalon lefelé görgetve A coaching fázisai résznél olvashatsz.

Természetesen, amennyiben igénybe veszed bármelyik szolgáltatásomat és nem vagy elégedett – például nem tartottad hasznosnak a konzultációt – 100% pénz visszafizetési garanciáddal élhetsz. Jelezd nekem kérlek írásban és én visszautalom a pénzed.

Minden szolgáltatásom esetén élhetsz ezzel a jogoddal!

A jelentkezési űrlapok fejlesztés alatt állnak, jelentkezni viszont addig is messengeren, itt lent jobb oldalon a messenger ikonra kattintva tudsz.

Online konzultáció:

15000 HUF / 60 perc

Áraim bruttó árak, áfa pluszba nem kerül felszámolásra.

Érvényes: 2020.06.01.-től visszavonásig.

Fizetési lehetőségek:
– átutalás
– online bankkártyás 

_CZB7396

Konzultációra lenti bármely elérhetőségemen keresztül jelentkezhetsz. A díjbekérőt a jelentkezésed után e-mailben küldöm ki számodra. Jelentkezésedet szeretettel várom!

Legyen szép napod!