Rólam mondták

"Sziasztok! Én a lánykámmal való folyamatos konfliktus miatt fordultam segítségért Ziához! Amivel találkoztam a vele való konzultáció alatt, az az empátia, segíteni akarás és maximális támogatás! Első körben átbeszéltük, hogy szerintem mi lehet a probléma, majd utána jól megfogalmazott kérdésekkel, sikerült kibogozni a szálakat, amiért idáig jutottunk! Bennem hatalmas felismerések jöttek fel, amolyan aha élmények! Utána átbeszéltük és stratégiákat dolgoztunk ki a helyzet kezelésére! Ennek bő 2 hete! Azóta teljesen rendbe jött a lánykámmal való kapcsolatom! A napi x egymásnak feszülés helyett, nyugodt kiegyensúlyozott lett a kapcsolatunk, lényegesen többet beszélgetünk és kapcsolódunk egymáshoz! Úgyhogy én hatalmas köszönettel tartozom Ziának! Velünk szó szerint csodát tett és ezért nem tudok elég hálás lenni neki! Forduljatok hozzá bizalommal! Bihari-Balog Tímea"
Bihari-Balog Tímea
Három kiskamasz édesanyja
"Nekem a legnagyobb gondom a kisfiam szófogadatlansága, azon belül is a pakolás volt, illetve a "hiszti" kezelése🙈 Szuper volt a beszélgetés, kérdéseivel ráébresztett, hogy nagy valószínűséggel valamelyik alap szükséglet nincs kielégítve a gyerekeknél. Nagyon egyszerűen hangzik(és tényleg az), csak ugye az ember lánya nem kezd el kérdezősködni, hanem azt hiszi, ez ellene irányul és egyébként is a korral jár🙈 A beszélgetésünk óta azonban nagyon odafigyelek erre, engem is meglepett, milyen gyakran "csak" éhesek vagy egy kicsit több babusgatásra vágynak. A kulcsszavak kitalálása pedig egyszerűen fantasztikus ötlet, köszönöm🙏🏻🙏🏻🙏🏻 A rendrakással még hadilábon állunk, de itt is pozitív változások vannak🤗 Rájöttem, hogy itt a nagylányomon keresztül fog vezetni az út😁 Nagyon örülök, hogy megismertem Ziát és hogy részt vehettem egy képzésben(nem találom a jó szót😅), nekem sokat adott és könnyen beépítettem a közösen kidolgozott stratégiákat a mindennapjainkba. Jó szívvel ajánlom Mindenkinek, aki úgy érzi, hogy egy kis segítségre van szüksége a gyereknevelésben😊"
Vízi-Géczy Amanda
Három kisgyermek édesanyja
"Nagyon örülök, hogy Rád találtam és hálásan köszönöm azt amit kaptam és kapok általad! Nekem nagyon sokat segítettél magammal szemben is rájönni dolgokra, mivel mi is hozunk magunkkal dolgokat a múltból, és ez gyerekneveléskor nagyon ki tud jönni. Sokáig nem tudtam kezelni kisfiamnál például az erősebb hisztiket, vagy miért is viselkedik így. Míg rá nem jöttem általad, hogy nekem kell változnom. Így leültem és megvizsgáltam önmagam, hiszen Ők mindent megéreznek velünk kapcsolatban. Ahogy elkezdtem én változni, és ahogy kipróbáltam azt amit tanácsoltál hisztik esetén és megtaláltam nála mi az ami elvonja a figyelmét, ő is sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lett. Azóta sokkal jobban figyelem a reakcióit, mire hogyan reagál, ha dühös segítem azt is jól kezelni. A lényeg, úgy érzem, hogy bennünk van, ezért fontos, hogy harmóniában legyünk önmagunkkal és ezzel együtt fontos a kiegyensúlyozottság is."
Vass Nikoletta
Kisgyermekes édesanya